Podsumowanie pikniku kulinarnego "Zdrowe polskie ryby"
Dzisiaj przed siedzibą Ministerstwa Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej odbył się piknik kulinarny pod nazwą „Zdrowe polskie ryby”. Przybyli na wydarzenie goście brali czynny udział w przeprowadzanych konkursach, z chęcią też degustowali serwowane przez Mistrza kuchni potrawy rybne, które były przyrządzane na oczach widzów. Największą atrakcją dla dzieci okazała się wspólne tworzona makieta z morskimi stworzeniami. Dorośli uczestniczy z chęcią nucili szanty podczas zespołu szantowego „Kliper”.
Organizatorem pikniku było Ministerstwo Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz Departament Rybołówstwa tego resortu realizujący Program Operacyjny „Rybactwo i Morze”.
Biuro Prasowe MGMiŻŚ
Zdjęcia (2)
Informacje o publikacji dokumentu
- Ostatnia modyfikacja:
- 28.12.2017 12:11 Dominika Waligórska
- Pierwsza publikacja:
- 25.01.2018 18:04 Joanna Lis-Drużyńska