W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Seminarium Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania

Kom

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Ełku przekazuje, że otrzymał od Warmińsko-Mazurskiego Państwowego Wojewódzkiego Inspektora Sanitarnego informację, że Warmińsko-Mazurski Wojewódzki Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych przeprowadzi w dniu 26 października 2022 r. o godzinie 10:00 w Warmińsko-Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim bezpłatne seminarium dla przedsiębiorców z branży mięsnej w temacie ,,Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania". Wydarzenie zostało objęte honorowym patronatem Wojewody Warmińsko-Mazurskiego.

Zgłoszenia osób chętnych do udziału w seminarium (imię, nazwisko, nazwa firmy, telefon kontaktowy) należy nadesłać do dnia 17 października 2022 r. na jeden z nw. adresów:

- e-mail: wijhars@wijhars.olsztyn.pl

- adres Inspektoratu: ul. Szarych Szeregów 7, 10-079 Olsztyn

lub numer fax: (89) 521 33 25.

Informacje na temat seminarium dostępne są również na stronie internetowe www.gov.pl/web/wijhars-olsztyn oraz u pracowników Wydziału Kontroli WIJHARS Olsztyn pod nr tel. (89) 522 89 20, (89) 522 89 41 lub (89) 522 89 33.

{"register":{"columns":[]}}