W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Webinar – Zatrucia pokarmowe w okresie wakacji – Jak im zapobiegać?

05.06.2024

Grafika przestawia kobietę sprawdzającą jakość wyprodukowanej żywności.

Zapraszamy do wzięcia udziału w webinarze pt. Zatrucia pokarmowe w okresie wakacji – Jak im zapobiegać?

Celem webinaru jest przypomnienie wiedzy z zakresu bezpieczeństwa żywności, jakości wody do spożycia, a także postępowania w przypadku zatruć pokarmowych. Webinar skierowany jest przede wszystkim do przedsiębiorców pasa nadmorskiego.

Szczegóły:

Data 11.06 i 18.06.
Godz. 12:00 (czas trwania 45 min)

Prelegentki:

  1. Agnieszka Naglacka – Kierownik Oddziału Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku
  2. Henryka Polak – Kierownik Oddziału Higieny Komunalnej
  3. Renata Opiela – Kierownik Oddziału Epidemiologii

 

Plakat webinar

 

Aby wziąć udział w webinarze należy zeskanować kod QR z plakatu bądź skorzystać z podanego niżej linku do spotkania.

 

WEBINAR 11.06.2024 r.

Microsoft Teams Potrzebujesz pomocy?

Dołącz do spotkania teraz

Identyfikator spotkania: 352 283 853 685

Kod dostępu: 9CTABg

 

WEBINAR 18.06.2024 r.

Microsoft Teams Potrzebujesz pomocy?

Dołącz do spotkania teraz

Identyfikator spotkania: 336 400 476 534

Kod dostępu: yp8swv

Zdjęcia (2)

{"register":{"columns":[]}}