W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Sierpień na talerzu

14.08.2024

Wykorzystujemy dary sierpnia na naszej kuchni

Sierpień to jeden z miesięcy, bogatych w warzywa psiankowate i dyniowate – pomidory, bakłażany, cukinie, papryki i dynie. Możemy wybierać z wielu różnych propozycji. To wyjątkowy czas, by zaspokoić nawet najbardziej wyrafinowane gusta kulinarne.

Sierpniowe warzywa i owoce można podawać na wiele sposobów – można je kosztować na surowo, do sałatek czy surówek oraz jako dodatek do lodów czy podawać w formie koktajlu owocowego. Owoce można łatwo zabrać ze sobą na wycieczkę, gdzie idealnie sprawdzą się jako zdrowa przekąska.

Zdjęcia (1)

{"register":{"columns":[]}}