W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Kontrola obecności alergenów

Jajka, orzechy i mleko krowie - to te artykuły spożywcze odpowiadają za 70% reakcji alergicznych występujących u dzieci. Na szczęście w krajach UE wszystkie alergeny są wyraźnie wskazywane na opakowaniach produktów żywnościowych. Czy znasz wszystkie 14 alergenów?

Kontrola obecności alergenów

Śledź #EUChooseSafeFood, aby dowiedzieć się więcej na temat bezpieczeństwa żywności!

Więcej informacji na stronie #EUChooseSafeFood https://campaigns.efsa.europa.eu/EUChooseSafeFood/#/index

Zdjęcia (1)

{"register":{"columns":[]}}