W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Poradnik pt. "Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego"

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Łęcznej udostępnia w celu zapoznania się oraz ewentualnego wykorzystania podręcznika pt. „Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenia ryzyka skażenia mikrobiologicznego”. Podręcznik opracowany został przez Biuro Regionalne WHO dla Europy we współpracy z Głównym Inspektorem Sanitarny.

h

Materiały

Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw
Pięć​_kroków​_do​_bezpieczniejszej​_uprawy​_owoców​_i​_warzyw.pdf 6.48MB
{"register":{"columns":[]}}