W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Sekcja Higieny Żywności i Żywienia

Materiały

INFORMACJE INSTYTUCJI, ORGANÓW I JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH UNII EUROPEJSKIEJ Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczania ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny
wytyczne-dot-ograniczenia-ryzyka-mikrobiologicznego-owoce-warzywa.pdf 6.64MB
Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze
Wniosek​_o​_dokonanie​_zmian​_w​_rejestrze.docx 0.03MB
Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru
wniosek​_o​_wykreslenie​_zakładu​_z​_rejestru-​_nowy.doc 0.04MB
Wniosek​_o​_wpis​_zakładu​_do​_rejestru​_zakladów​_podlegajacych​_urzędowej​_kontroli​_organów​_PIS
Wniosek​_o​_wpis​_zakładu​_do​_rejestru​_zakladów​_podlegajacych​_urzędowej​_kontroli​_organów​_PIS.doc 0.05MB
Wniosek​_o​_zatwierdzenie​_zakladu​_i​_o​_wpis​_do​_rejestru​_zakladow​_podlegajacych​_urzedowej​_kontroli​_organow​_PIS
Wniosek​_o​_zatwierdzenie​_zakladu​_i​_o​_wpis​_do​_rejestru​_zakladow​_podlegajacych​_urzedowej​_kontroli​_organow​_PIS.doc 0.04MB
{"register":{"columns":[]}}