Bezpieczeństwo żywności
Materiały
Czym jest bezpieczeństwo żywnościCzym-jest-bezpieczeństwo-żywności.pdf 0.72MB Główne choroby przenoszone drogą pokarmową
Główne_choroby_przenoszone_drogą_pokarmową.pdf 1.58MB Najczęściej spotykane w żywności czynniki chorobotwórcze
Najczęściej_spotykane_w_żywności_czynniki_chorobotwórcze.pdf 1.47MB Zatrucia bakteriami z rodzaju Salmonella
Zatrucia_bakteriami_z_rodzaju_Salmonella.pdf 1.00MB Szkodniki żywności
Szkodniki_żywności.pdf 0.91MB Zanieczyszczenia żywności i ich wpływ na zdrowie
Zanieczyszczenia_żywności_i_ich_wpływ_na_zdrowie.pdf 2.88MB Bezpieczne przechowywanie artykułów spożywczych
Bezpieczne_przechowywanie_artykułów_spożywczych.pdf 0.33MB Higiena podczas przygotowywania posiłków
Higiena_podczas_przygotowywania_posiłków.pdf 1.06MB Zapobieganie zatruciom pokarmowym
Zapobieganie_zatruciom_pokarmowym.pdf 2.79MB Środki ostrożności podczas dokonywania zakupów środków spożywczych
Środki_ostrożności_podczas_dokonywania_zakupów_środków_spożywczych.pdf 3.24MB