Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa
LABORATORIUM NIE PROWADZI BADAŃ MIKROBIOLOGICZNYCH ŻYWNOŚCI!
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa.
Próbki do badań przyjmowane są w Wałbrzychu, ul. Armii Krajowej 35C w pokoju nr 4 (parter) Punkt przyjmowania próbek do badań, od poniedziałku do środy.
- Dostarczyć próbkę żywności zgodnie z instrukcją udzielona przez pracownika laboratorium w odpowiednim pojemniku i o wymaganej masie – termin dostarczenia oraz sposób pobierania próbek.
Próbka pieczywa powinna zostać dostarczona w dniu wyprodukowania.
- Masa próbki ok. 1 kg: co najmniej 2 bochenki chleba/ 6 bułek o masie 100 g/ 2 opakowania bułki tartej.
- Badania przechowalnicze: próbki o masie ok. 2 kg – co najmniej 4 opakowania bułki tartej.
- Należy skontaktować się telefonicznie 2 dni przed planowanym dostarczeniem próbki: 74 84 775 68 w. 14.
- Wypełnić zamówienie na badanie.
- Opłacić badanie – koszt badań zależy od zakresu i obliczany jest zgodnie z obwiązującym cennikiem PSSE.
Odbiór wyników z badań:
- wyniki w formie papierowej codziennie w godzinach od 7:00 do 14:35,
- na życzenie klienta wyniki są również wysyłane drogą mailową, faxem lub pocztą.
Materiały
zał13 zamówienie badanie żywność 25032024zał13_zamówienie_badanie__żywność_25032024.pdf 0.11MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 23.11.2021 10:07 Hubert Kruk
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Perliński Robert
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa | 15.0 | 25.03.2024 13:54 Ernest Jóźwiakowski |
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa | 14.0 | 25.03.2024 13:43 Ernest Jóźwiakowski |
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa | 13.0 | 27.06.2023 12:34 Bogusław Budziński |
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa | 12.0 | 17.01.2023 10:23 Bogusław Budziński |
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa | 11.0 | 06.12.2022 12:17 Bogusław Budziński |
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa | 10.0 | 29.09.2022 11:09 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 9.0 | 28.09.2022 09:03 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 8.0 | 28.09.2022 08:14 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 7.0 | 21.07.2022 13:22 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 6.0 | 13.07.2022 10:59 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 5.0 | 29.06.2022 11:37 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 4.0 | 18.05.2022 11:45 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 3.0 | 17.05.2022 09:56 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 2.0 | 29.03.2022 11:27 Szymon Kulasik |
Badania żywności | 1.0 | 23.11.2021 10:07 Hubert Kruk |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP