Informacje
- Rejestracja zakładów produkujących żywność eksportowaną do Indii
- Rolniczy handel detaliczny
- Informacja dla podmiotów prowadzących zakłady produkujące produkty pochodzenia zwierzęcego o zmianach organów nadzorujących
- Informacja dla producentów rolnych i sadowników działających na rynku
- Informacja dla plantatorów i punktów skupu owoców i warzyw
- Materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością
- Informacje dla importerów żywności - System TRACES-NT
- Kurs dla kandydatów klasyfikatorów grzybów 16-18 Października 2024 r.
- Zarządzanie alergenami pokarmowymi przez podmioty działające na rynku spożywczym – zmiana rozporządzenia (WE) nr 852/2004 oraz norma Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2020 Kodeks postępowania w zakresie zarządzania alergenami pokarmowymi dla podmiotów działających na rynku spożywczym
- Kurs dla kandydatów na grzyboznawcę 23-30 września 2024 r.