Informacje o kontrolach przeprowadzonych w 2019 r.
Materiały
Znakowanie pieczywaZnakowanie_pieczywa.pdf 0.17MB Ziemniaki wczesne młode
Ziemniaki_wczesne_młode.pdf 0.19MB Tłuszcze do smarowania
Tłuszcze_do_smarowania.pdf 0.16MB Świeże owoce i warzywa oraz zioła
Świeże_owoce_i_warzywa_oraz_zioła.pdf 0.19MB Przetwory warzywne pomidorowe
Przetwory_warzywne_pomidorowe.pdf 0.12MB Przetwory mleczne i wyroby mlekopodobne
Przetwory_mleczne_i_wyroby_mlekopodobne.pdf 0.14MB Przekąski słone oraz wyroby ciastkarstkie i cukiernicze
Przekąski_słone_oraz_wyroby_ciastkarstkie_i_cukiernicze.pdf 0.15MB Mięsa i wyroby mięsne
Mięsa_i_wyroby_mięsne.pdf 0.15MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Ostatnia modyfikacja:
- 21.03.2022 10:39 Ireneusz Chudzik
- Pierwsza publikacja:
- 21.03.2022 10:39 Ireneusz Chudzik