Listy elastyczne
Listy badań w zakresie elastycznym
Materiały
Lista nr 1 Barwniki w żywnościLista_nr_1_wyd_17_Barwniki_w_żywności.pdf 0.26MB Lista nr 2 WWA w żywności
Lista_nr_2_wyd_21_WWA_w_żywności.pdf 0.26MB Lista nr 3 Dwutlenek siarki w żywności
Lista_nr_3_wyd_12_Dwutlenek_siarki_w_żywności.pdf 0.25MB Lista nr 4 Analiza sensoryczna żywności
Lista_nr_4_wyd_19_Analiza_sensoryczna_żywności.pdf 0.25MB Lista nr 5 Metale i inne pierwiastki w żywności
Lista_nr_5_wyd_12_Metale_i_inne_pierwiastki_w_żywności.pdf 0.27MB Lista nr 6 Obecność i liczba drobnoustrojów chorobotwórczych i wskaźnikowych w żywności
Lista_nr_6_wyd_14_Obecność_i_liczba_drobnoustrojów_chorobotwórczych_i_wskaźnikowych_w_żywności.pdf 0.35MB Lista nr 7 Pozostałości pestycydów w wodzie
Lista_nr_7_wyd_16_Pozostałości_pestycydów_w_wodzie.pdf 0.32MB Lista nr 8 Metale i ich związki - powietrze
Lista_nr_8_wyd_14_Metale_i_ich_związki_-_powietrze.pdf 0.32MB Lista nr 9 Lotne substancje na stanowiskach pracy
Lista_nr_9_wyd_17_Lotne_substancje_na_stanowiskach_pracy.pdf 0.33MB Lista nr 10 Obecność przeciwciał
Lista_nr_10_wyd_14_Obecność_przeciwciał.pdf 0.25MB