Listy elastyczne
Dla większości badań Dział Laboratoryjny posiada stały zakres akredytacji, natomiast dla obszarów poniżej posiada zakres elastyczny, który umożliwia w określonych przez PCA granicach, wprowadzanie do swojego zakresu akredytacji: nowych metod, obiektów i parametrów badań.
Materiały
Mykotoksyny w żywnościmykotoksyny_wyd55.pdf 0.18MB Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne (WWA) w żywności
wwa_v3.pdf 0.16MB Badania sensoryczne - cechy organoleptyczne żywności
bad_sensoryczne_wyd39.pdf 0.26MB Zawartość metali w żywności
metale_żywność_nr_37_z_dnia_07_10_2024.pdf 0.25MB Lotne chlorowcopochodne związki organiczne w wodzie
lzo_chlorowcopochodne_v4.pdf 0.02MB Lotne związki organiczne w powietrzu na stanowiskach pracy
lzo_st_pracy_wyd20.pdf 0.12MB Lotne związki organiczne w powietrzu w pomieszczeniach przeznaczonych na pobyt ludzi
lzo_pomieszczenia_wyd19.pdf 0.12MB Badania mikrobiologiczne żywności
bad_mikrobiol_zywnosc_wyd18.pdf 0.20MB Badania 3,2-MCPD oraz estry 3,2-MCPD i glicydolu
mcpd_wyd10.pdf 0.10MB Zawartość metali w wodzie
metale_woda_nr_7_z_dnia_07_10_2024.pdf 0.10MB Badania mikrobiologiczne żywności – metody real–time PCR
pdf_6lista_wyd6_z_dnia_07052024doc.pdf 0.08MB Alergeny w żywności
alergeny_zywnosc_wyd3.pdf 0.11MB Obecność antygenów norowirusów, rota i adenowirusów
noro_rota_adeno_wyd2.pdf 0.06MB Obecność drobnoustrojów wskaźnikowych Geobacillus stearothermophilus
geobacillus_wyd2.pdf 0.09MB Obecność materiału genetycznego wirusów
lista_elastyczna_wirusy_wyd_11.pdf 0.15MB