W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Opublikowano tłumaczenie Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2020 „Kodeks postępowania w zakresie zarządzania alergenami pokarmowymi dla podmiotów działających na rynku spożywczym”

20.08.2022

Food allergy. Allergic food on wooden background. View from above

Główny Inspektorat Sanitarny przygotował tłumaczenie Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2020 „Kodeks postępowania w zakresie zarządzania alergenami pokarmowymi dla podmiotów działających na rynku spożywczym”.
Dodatkowe informacje oraz dokumenty (wersja oryginalna oraz wersja nieformalna, przetłumaczona na język polski) do pobrania znajdują się na podstronie poświęconej żywności.

{"register":{"columns":[]}}