Aktualności
-
12.07.2024Wakacyjne zagrożenia - narkotyki
-
09.07.2024Bezpieczeństwo i skuteczność stosowania repelentów – produktów biobójczych odstraszających komary i kleszcze
-
13.03.2024Czynniki rakotwórcze występujące w miejscu pracy
-
29.02.2024Jak EFSA pracuje nad bezpieczeństwem żywności od pola do stołu
-
27.02.2024Idziesz na basen? Pamiętaj o odpowiedniej higienie przed kąpielą i po niej
-
05.02.2024Stanowisko Departamentu Matki i Dziecka w Ministerstwie Zdrowia w sprawie zapobiegania i zwalczania wszawicy u dzieci i młodzieży
-
01.02.2024„Wszawica – problem wciąż aktualny”
-
26.01.2024Rodzice i opiekunowie - nie odkładajcie decyzji o szczepieniu dzieci
-
25.01.2024Wypoczynek zimowy dzieci i młodzieży
-
11.01.2024Wytyczne dotyczące oznaczania informacji na temat żywności, opracowane przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA)