Spotkanie z przedstawicielami Sanepidu dla gastronomii, przemysłu spożywczego i mięsnego
13.05.2024
Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego wraz z Powiatową Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną w Gostyniu zapraszają na spotkanie stacjonarne skierowane dla przedsiębiorców i pracowników gastronomii, przemysłu spożywczego i mięsnego oraz zakładów produkcyjnych.
Tematem spotkania będzie: Stosowanie zasad GHP, GMP oraz systemu HACCP w zakładach produkcji i obrotu żywnością.
Kiedy?
poniedziałek - 20.05.2024r.
w godzinach: 9:00 - 12:00
Gdzie?
Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego
ul. Polna 63, Gostyń
W celu zgłoszenia prosimy o wypełnienie formularza Zgłoszenie
Zapraszamy!