Aktualności
-
04.11.2024Kontrola Państwowej Inspekcji Sanitarnej? Sprawdź zasady!Jesteś przedsiębiorcą, usługodawcą i podlegasz kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej? Sprawdź, czego możesz oczekiwać podczas kontroli.
-
14.10.2024Szczepienia lisów przeciwko wściekliźnie
-
11.10.2024Informacja dla osób podróżujących nt. gorączki krwotocznej Marburg w Rwandzie
-
23.09.2024Bezpieczeństwo pracy w świecie cyfrowym
-
23.09.2024Konferencja Przyszłość bez azbestu
-
16.09.2024Rozpoczęcie sezonu infekcji oddechowych u ludzi oraz początek sezonu epidemicznego grypy ptaków
-
19.08.2024Szczepienia lisów przeciwko wściekliźnie
-
06.08.2024SUBSTANCJE O DZIAŁANIU REPROTOKSYCZNYM - NOWE OBOWIĄZKI
-
06.08.2024Partnerstwo na rzecz oceny ryzyka związanego z chemikaliami
-
29.07.2024Safe2Eat - Choroby przenoszone przez żywnośćJak można zapobiegać występowaniu salmonelli? Bardzo ważne jest przestrzeganie podstawowych zasad higieny podczas przygotowywania żywności. Jajka i mięso muszą być odpowiednio ugotowane, aby można je było bezpiecznie spożywać.