Kampania informacyjna „Wybieraj bezpieczną żywność” - II edycja, 2022
Cele kampanii:
• zwiększenie wiedzy społeczeństwa na temat roli nauki w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności,
• zachęcenie społeczeństwa do dokonywania świadomych wyborów żywieniowych.
Grupa docelowa:
• osoby w wieku 25-45 lat ze szczególnym uwzględnieniem kobiet i młodych rodziców.
Przekaz
Aby w pełni delektować się jedzeniem, musisz mieć pewność, że jest ono bezpieczne. Dzięki nauce możesz być spokojny! Żywność dostępna na polskim rynku jest bezpieczna. Są produkty bardziej i mniej wartościowe pod względem odżywczym, ale wszystkie są bezpieczne.
Materiały
Broszura - żywnośćbroszura___zywnosc___v3_(5).pdf 1.30MB Broszura - suplementy
broszura___suplementy___v2_(4).pdf 0.91MB Plakat - żywność
plakat___zywnosc_v3_(4).pdf 1.75MB Plakat - suplementy
plakat___suplementy___v2_(5).pdf 1.38MB