W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zarządzanie alergenami pokarmowymi przez podmioty działające na rynku spożywczym – zmiana rozporządzenia (WE) nr 852/2004 oraz norma Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2020 Kodeks postępowania w zakresie zarządzania alergenami pokarmowymi dla podmiotów działających na rynku spożywczym

21.07.2022

Powiatowy Państwowy Inspektor Sanitarny w Miliczu uprzejmie informuje, że Główny Inspektorat Sanitarny na swojej stronie internetowej, opublikował przetłumaczoną na język polski (tłumaczenie nieoficjalne) normę Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2020 w zakresie zarządzania alergenami pokarmowymi dla podmiotów działających na rynku spożywczym. 

Zarządzanie alergenami pokarmowymi przez podmioty działające na rynku spożywczym – zmiana rozporządzenia (WE) nr 852/2004 oraz norma Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2020 Kodeks postępowania w zakresie zarządzania alergenami pokarmowymi dla podmiotów działających na rynku spożywczym

{"register":{"columns":[]}}