W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Seminarium pt. "Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania"

Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania

Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno – Spożywczych w Olsztynie, serdecznie zaprasza na bezpłatne seminarium w temacie:

„Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania”

 

Seminarium zostanie przeprowadzone w dniu 26 października 2022 r. o godzinie 1000 w Warmińsko-Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim przy alei Piłsudskiego 7/9, 10-575 Olsztyn w sali nr 160 (I piętro). Przedsięwzięcie zostało objęte honorowym patronatem Wojewody Warmińsko-Mazurskiego.

Zgłoszenia osób chętnych do udziału w seminarium (imię, nazwisko, nazwa firmy, telefon kontaktowy) prosimy nadsyłać do dnia 17 października 2022 r. na jeden z n/w adresów:

lub numer fax : (89) 521 33 25.

Informacje na temat seminarium dostępne są u pracowników Wydziału Kontroli WIJHARS Olsztyn pod nr tel. (89) 522 89 20, (89) 522 89 41 lub (89) 522 89 33.

Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

Pierwszeństwo udziału w seminarium będą miały osoby działające w ramach rolniczego handlu detalicznego oraz działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej.

 

Honorowy Patronat

Wojewoda Warmińsko-Mazurski

{"register":{"columns":[]}}