Wymagania sanitarne dla zakładów gastronomicznych - szkolenie
Serdecznie zapraszamy osoby prowadzące zakłady gastronomiczne i osoby zainteresowane prowadzeniem działalności gastronomicznej do udziału w bezpłatnym szkoleniu, prowadzonym przez pracowników Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia pt. „Wymagania sanitarne dla zakładów gastronomicznych”. Szkolenie odbędzie się w dn. 25.11.2022 r. o godzinie 9:00 w Sali konferencyjnej Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Ostrowi Mazowieckiej, ul. gen. Władysława Sikorskiego 3, 07-300 Ostrów Mazowiecka. Przewidywany czas trwania szkolenia 1,5 godziny.
Na szkoleniu zostaną omówione następujące zagadnienia:
- wymagania sanitarne w świetle rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu
Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych
(Dz. U. UE L139 z dn. 30.04.2004 r. ze zm.); - rejestracja i zatwierdzanie zakładu gastronomicznego - wymóg wynikający z przepisów
ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
(t.j. Dz. U. z 2022 r. poz. 2132).
Jeśli jesteś zainteresowany to wypełnij, podpisz czytelnie i odeślij zamieszczoną poniżej kartę zgłoszeniową w terminie do dnia 17.11.2022 r. – ilość miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Materiały
Karta zgłoszeniowaKarta_zgłoszeniowa.pdf 0.19MB Zaproszenie
Zaproszenie.png 3.51MB