W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Szkolenie - Bezpieczeństwo zdrowotne żywności produkowanej przez Koła Gospodyń Wiejskich

Zdjęcie przedstawia 2 kobiety siedzące przy stole i uśmiechające się.

W dniu 10.07.2024 r. w Domu Kultury w Przysusze odbyło się szkolenie dla Kół Gospodyń Wiejskich z terenu powiatu przysuskiego prowadzone przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Przysusze. Celem szkolenia było zwiększenie świadomości uczestników spotkania z zakresu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności produkowanej przez Koła Gospodyń Wiejskich.

Szkolenie cieszyło się dużym zainteresowaniem. W spotkaniu uczestniczyło ok. 100 osób. Tematem spotkania była higiena produkcji, segregacja żywności, warunki przechowywania oraz serwowania żywności, higiena osób mających kontakt z żywnością oraz zatrucia pokarmowe.

Dziękujemy uczestnikom za udział w szkoleniu.

Zdjęcia (3)

{"register":{"columns":[]}}