W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Kurs klasyfikatora grzybów świeżych

12.05.2022

kurs klasyfikatora grzybów świeżych

Informujemy, iż prowadzony jest nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 17 maja 2011 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji  przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy
(DZ. U. z 2020 r. poz. 1048 i 2215)


Kurs odbędzie się w terminie: od 8 do 10 czerwca 2022 r.

Zgłoszenia  i  informacje dotyczące kursu:
nr tel.:  61 854 48 46

e-mail: oddzial.grzyboznawczy@wssepoznan.pl

formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie WSSE w Poznaniu pod adresem:

https://www.gov.pl/web/wsse-poznan/grzyby

(w zgłoszeniu należy podać: imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail)

LICZY SIĘ KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ

KOSZT KURSU: 1000 ZŁ.

czas trwania - 3 dni

KARTY ZGŁOSZEŃ NALEŻY PRZESYŁAĆ NAJPÓŹNIEJ DO DNIA 3 CZERWCA 2022 r.

 

ORGANIZATOR I MIEJSCE KURSU:

Motel Montana, Arleta Gray

ul. Wczasowa 7,

64-200 Karpicko

woj. wielkopolskie

nr. tel. (68) 347-15-02 lub 602 274 822

e-mail: montanakarpicko@gmail.com

 

WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE: co najmniej podstawowe (dawniej gimnazjalne)

{"register":{"columns":[]}}