W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Poradniki - HACCP, GHP, GMP, GAP

Materiały

HACCP przewodnik w zakładach żywienia zbiorowego
HACCPprzewodnik​_w​_zakładach​_zywienia​_zbiorowego.pdf 0.62MB
Kodeks dobrej praktyki rolniczej
kodeks​_dobrej​_praktyki​_rolniczej.pdf 1.34MB
Poradnik haccp
poradnik​_haccp​_iyy.pdf 0.91MB
Zasady systemu HACCP oraz GHP GMP w zakładach produkcji i obrotu żywnością oraz żywienia zbiorowego
Zasady​_systemu​_HACCP​_oraz​_GHP​_GMP​_w​_zakladach​_produkcji​_i​_obrotu​_zywnoscia​_oraz​_zywienia​_zbiorowego.pdf 1.60MB
WHO poradnik Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw
WHO-poradnik​_Pięć​_kroków​_do​_bezpiecznej​_uprawy​_owoców​_i​_warzyw.pdf 6.47MB
Zawiadomienie​_Komisji​_w​_sprawie​_wytycznych​_dotyczących​_ograniczenia​_ryzyka​_mikrobiologicznego​_w​_odniesieniu​_do​_świeżych​_owoców​_i​_warzyw​_na​_etapie​_produkcji​_podstawowej
Zawiadomienie​_Komisji​_w​_sprawie​_wytycznych​_dotyczących​_ograniczenia​_ryzyka​_mikrobiologicznego​_w​_odniesieniu​_do​_świeżych​_owoców​_i​_warzyw​_na​_etapie​_produkcji​_podstawowej.pdf 6.64MB
{"register":{"columns":[]}}