W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Badania realizowane w sekcji

A. w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02

  •     Badania chemiczne próbek żywności
  •     Badania mikrobiologiczne żywności i próbek środowiskowych

B. spoza zakresu działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02

  •     Badania chemiczne próbek żywności

Materiały

Badania chemiczne próbek żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02 (20.03.2024)
Badania​_chemiczne​_​_żywności​_20032024.pdf 0.25MB
Badania mikrobiologiczne próbek żywności oraz próbek z obiektów obszaru produkcji żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02 (20.03.2024)
Badania​_mikrobiologiczne​_żywności​_​_i​_próbek​_srodowiskowych​_20032024​_DL.pdf 0.19MB
{"register":{"columns":[]}}