Badania realizowane w sekcji
A. w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02
- Badania chemiczne próbek żywności
- Badania mikrobiologiczne żywności i próbek środowiskowych
B. spoza zakresu działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02
- Badania chemiczne próbek żywności
Materiały
Badania chemiczne próbek żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02 (20.03.2024)Badania_chemiczne__żywności_20032024.pdf 0.25MB Badania mikrobiologiczne próbek żywności oraz próbek z obiektów obszaru produkcji żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02 (20.03.2024)
Badania_mikrobiologiczne_żywności__i_próbek_srodowiskowych_20032024_DL.pdf 0.19MB