Pliki do pobrania
Materiały
Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych w Sekcji Badania Żywności (07.2024)Informacja_dotycząca_przetwarzania_danych_osobowych_w_Sekcji_Badania_Żywności_072024.pdf 0.17MB Zlecenie na badania fizykochemiczne mikrobiologiczne żywności [POL-06-IT-01-F15] (20.03.2024)
POL-06-IT-01-F15_Zlecenie_na_badania_fizykochemiczne_mikrobiologiczne_żywności_20032024.doc 0.17MB Zlecenie na badania fizykochemiczne mikrobiologiczne żywności [POL-06-IT-01-F15] (20.03.2024)
POL-06-IT-01-F15_Zlecenie_na_badania_fizykochemiczne_mikrobiologiczne_żywności_20032024.pdf 0.25MB Zasady podejmowania decyzji w OL-LBŻ [POL-06-IT-01-Z5] (26.02.2021)
POL-06-IT-01-Z5_Stwierdzenie_zgodności_OL-SBZ_26022021.pdf 0.44MB Instrukcja pobierania próbek do badań mikrobiologicznych [POL-06-IT-01-Z1 ] (24.07.2023)
POL-06-IT-01-Z1_Instrukcja_pobierania_próbek_do_badań_mikrobiologicznych_24072023.pdf 0.14MB Instrukcja pobierania próbek żywności do badań fizykochemicznych oraz ich transportu do laboratorium. [POL-06-IT-01-Z2] (06.07.2020)
POL-06-IT-01-Z2_Instrukcja_pobierania_probek_zywnosci_do_badan_fizykochemicznych_(06072020).pdf 0.27MB Instrukcja pobierania próbek z obiektów z obszaru produkcji żywności oraz ich transportu do laboratorium. [POL-06-IT-01-Z3] (06.07.2020)
POL-06-IT-01-Z3_Instrukcja_pobierania_wymazow_sanitarnych_oraz_ich_transportu_do_laboratorium_(06072020).pdf 0.28MB Instrukcja pobierania próbek z tusz zwierząt rzeźnych oraz ich transportu do laboratorium.[POL-06-IT-01-Z4] (06.07.2020)
POL-06-IT-01-Z4_Instrukcja_pobierania_probek_z_tusz_zwierzat_rzeznych_oraz_ich_transportu_do_laboratorium_(06072020).pdf 0.37MB