W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Sekcja Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia

Wnioski do pobrania

Materiały

wnoisek o wykreslenie 06.2021
wniosek​_o​_wykreslenie.pdf 0.10MB
wniosek o wydanie zaswiadczenia na koncesje na alkohol 06.2021
wniosek​_o​_wydanie​_zaświadczania​_dotyczy​_koncesji​_na​_alkohol.pdf 0.25MB
wniosek o wpis i zatwierdzenie 06.2021
wniosek​_o​_wpis​_i​_zatwierdzenie.pdf 0.10MB
wniosek o wpis 06.2021
wniosek​_o​_wpis.pdf 0.15MB
wniosek o dokonanie zmian 06.2021
wniosek​_o​_dokonanie​_zmian.pdf 0.11MB
KLAUZULA INFORMACYJNA do wniosku o wykreślenie zakładu z rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej
KLAUZULA​_INFORMACYJNA​_do​_wniosku​_o​_wykreślenie​_zakładu​_z​_rejestru​_zakładów​_podlegających​_urzędowej​_kontroli​_organów​_państwowej​_inspekcji​_sanitarnej​_.docx 0.02MB
KLAUZULA INFORMACYJNA do wniosku o zatwierdzenie zakładu i o wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej
KLAUZULA​_INFORMACYJNA​_do​_wniosku​_o​_zatwierdzenie​_zakładu​_i​_o​_wpis​_do​_rejestru​_zakładów​_podlegających​_urzędowej​_kontroli​_organów​_państwowej​_inspekcji​_sanitarnej.docx 0.02MB
KLAUZULA INFORMACYJNA do wniosku o wydanie zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej
KLAUZULA​_INFORMACYJNA​_do​_wniosku​_o​_wydanie​_zaświadczenia​_o​_wpisie​_do​_rejestru​_zakładów​_podlegających​_urzędowej​_kontroli​_organów​_państwowej​_inspekcji​_sanitarnej.docx 0.02MB
KLAUZULA INFORMACYJNA do wniosku o dokonanie zmian w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej
KLAUZULA​_INFORMACYJNA​_do​_wniosku​_o​_dokonanie​_zmian​_w​_rejestrze​_zakładów​_podlegających​_urzędowej​_kontroli​_organów​_państwowej​_inspekcji​_sanitarnej.docx 0.02MB
Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego
Norma Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2020
{"register":{"columns":[]}}