Niezbędne informacje w przypadku wystąpienia miejscowych zalań i podtopień
16.09.2024
Materiały
Wytyczne sanitarno-epidemiologiczne w przypadku powodzi - bezpieczeństwo żywnościWYTYCZNE_SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE_W_PRZYPADKU_POWODZI__Bezpiczeństwo_żywności.pdf 2.46MB Informacja-instrukcja dot. czynności, jakie należy wykonać przed przystąpieniem do ponownego użytkowania pomieszczeń przeznaczonych na pobyt ludzi
INFORMACJA-INSTRUKCJA_Czynności,_jakie_należy_wykonać_przed_przystąpieniem_do_ponownego_użytkowania_pomieszczeń_przeznaczonych_na_pobyt_ludzi.pdf 0.13MB Informacja o wodzie do picia
INFORMACJA_O_WODZIE_DO_PICIA.pdf 0.19MB Informacja dla powodzian o wodzie przeznaczonej do spożycia
INFORMACJA_DLA_POWODZIAN_O_WODZIE_PRZEZNACZONEJ_DO_SPOŻYCIA.pdf 0.93MB