W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Webinarium "Wybieraj Bezpieczną Żywność"

08.11.2022

sa

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Szydłowcu w ramach kampanii #EUChooseSafeFood serdecznie zaprasza Państwa do udziału w webinarium „Wybieraj bezpieczną żywność” w dniu 14.11.2022r. godz. 17.00

Udział w spotkaniu będzie możliwy bezpośrednio przez przeglądarkę internetową, bez  konieczności zakładania konta na platformie TEAMS.

DZIĘKI WEBINARIUM DOWIESZ SIĘ m.in.:

  • CO TO SĄ SUBSTANCJE DODATKOWE W ŻYWNOŚCI?
  • ALERGENY – CZYM SĄ I GDZIE WYSTĘPUJĄ?
  • 5 KROKÓW DO BEZPIECZNEJ ŻYWNOŚCI
  • JAKIE SKUTKI MOŻE PRZYNIEŚĆ NIEPRZESTRZEGANIE HIGIENY ŻYWNOŚCI?

PROGRAM WEBINARIUM:

17.00-17.05   Rozpoczęcie webinarium

17.05-17.15   Misja EFSA - dr Katarzyna Floryanowicz-Czekalska, Kierownik Punktu Koordynacyjnego EFSA w Głównym Inspektoracie Sanitarnym,

17.15-17.35   Higiena Żywności – dr Elżbieta Maćkiw Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy,

17.35-17.55   Jak czytać etykiety produktów żywnościowych? – informacje dotyczące żywności i alergenów – Departament Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia w Głównym Inspektoracie Sanitarnym

17.55-18.00   Zakończenie webinarium

Spotkanie w aplikacji Microsoft Teams

Dołącz na komputerze lub w aplikacji dla urządzeń przenośnych

Kliknij tutaj, aby dołączyć do spotkania

Poniżej link

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MTU3ZTE3M2MtZmZmNi00ZWE5LWFkMmItYzhhMzY4NDc2YzUw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22cbe0b6a4-29c2-4378-8990-650e2e728074%22%2c%22Oid%22%3a%2275e77dbb-05bb-4766-a068-f5c13514c409%22%7d

 

 

 

Materiały

zaproszenie
zaproszenie​_na​_webinarium.pdf 1.20MB

Zdjęcia (5)

{"register":{"columns":[]}}