W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Szkolenie pracowników pionu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia

W dniu 6 lipca br. w siedzibie WSSE w Gorzowie Wlkp. odbyło się szkolenie pracowników pionu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, w trakcie którego podsumowano stan sanitarny w 2021 roku, omówiono bieżące problemy w nadzorze oraz funkcje systemu TRACES-NT. Ponadto pracownicy uczestniczyli w ćwiczeniu dotyczącym opracowywania ognisk zatruć pokarmowych.

szkolenie pracowników pionu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia

Zdjęcia (2)

{"register":{"columns":[]}}