W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Jadłospis

Jadłospis od 22 maja do 2 czerwca 2023 r.

 

Poniedziałek (22 maja)
Spaghetti z sosem mięsnym (składniki alergenne: 1,3,7 - patrz niżej), herbata z cytryną
 

Wtorek (23 maja)
Ziemniaki (7), schab pieczony z sosem własnym (1,7,9), sałata zielona ze śmietaną (7), kompot owocowy
 

Środa (24 maja)
Pierogi ruskie z masłem (1,3,7), herbata z cytryną


Czwartek (25 maja)
Ziemniaki (7), udko panierowane (1,3,7), mizeria z ogórków (7), kompot owocowy
 

Piątek (26 maja)
Makaron zapiekany ze szpinakiem (1,3,7), herbata z sokiem
 

Poniedziałek (29 maja)
Ryż z truskawkami i śmietaną (1,7,9), herbata z sokiem


Wtorek (30 maja)
Gołąbki z mięsem i sosem pomidorowym (1,7), herbata z cytryną


Środa (31 maja)
Pyzy z mięsem i masłem (1,3,7), herbata z cytryną


Czwartek (1 czerwca)
Ziemniaki (7), kotlet drobiowy (1,3,7), surówka z białej kapusty (7), kompot owocowy


Piątek (2 czerwca)
Ziemniaki (7), paluszki rybne (1,3,4,7), ćwikła z chrzanem (7), kompot owocowy

 

Lista składników alergennych

Informacja o alergenach przekazana jest w oparciu o Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)nr1169/2011 z dnia 25.10.2011 r. w sprawie przekazania konsumentom informacji na temat żywności.  

Lista składników alergennych:   

  1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
  2. Skorupiaki i produkty pochodne.
  3. Jaja i produkty pochodne.
  4. Ryby i produkty pochodne.
  5. Orzeszki ziemne (orzeszki arachidowe) i produkty pochodne.
  6. Soja i produkty pochodne.    
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).  
  8. Orzechy tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowce, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzech pistacjowy, orzech makadamie i produkty pochodne. 
  9. Seler i produkty pochodne.  
  10. Gorczyca i produkty pochodne.  
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.    
  12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 g/1 w przeliczeniu na SO2.   
  13. Łubin i produkty pochodne.  
  14. Mięczaki i produkty pochodne.                           

Informacje na temat obiadów

INFORMACJA NA TEMAT WYŻYWIENIA DZIECI W SZKOLE MUZYCZNEJ NA ROK SZKOLNY 2022/2023

Nazwa zakładu: Zakład Usług Zbiorowego Żywienia „MARTA” Krosno catering.
Cena drugiego dania z dowozem i opakowaniem - wynosi 13 złotych.

Cena dla rodziców uczniów klas szkoły podstawowej (I-VII OSM I st. oraz II OSM II st.) - wynosi 11 złotych (szkoła dofinansowuje pozostałą część).

Zestaw obiadowy dla osoby dorosłej tj. drugie danie, kompot - w cenie 15 złotych z pojemnikiem obiadowym.

Obiady dostarczamy na godzinę 12:15 w danym dniu.

Proimy o wpłatę za obiady do dziesiątego dnia każdego miesiąca na nr konta:
 


W tytule prosimy wpisać: 

  1. nazwisko dziecka,
  2. szkołę, 
  3. klasę.

 

W przypadku nieobecności ucznia prosimy o informację SMS-em na nr  607 858 833 do godziny 8:30 w dniu nieobecności z podaniem nazwiska dziecka. 
Wówczas obiady przechodzą na kolejny miesiąc. 
 

Wszelkie informacje uzyskać można pod numerem telefonu +48 607 858 833.

 

{"register":{"columns":[]}}