Ostrzeżenia
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Alkaloidy pirolizydynowe w określonej partii herbatki rumiankowo-koperkowej
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Możliwa obecność metalowych elementów w odżywce białkowej
-
Ostrzeżenie publiczne: Wycofanie produktów kosmetycznych
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych z łyżki cedzakowej do kontaktu z żywnością
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie pozostałości pestycydu (antrachinonu) w określonych partiach herbaty czarnej liściastej
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych z łopatki do kontaktu z żywnością
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wykrycie obecności bakterii Listeria monocytogenes w partii boczku wędzonego
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wykrycie obecności bakterii Salmonella z grupy D w partii jaj
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie przekroczenia dopuszczalnego poziomu ochratoksyny A w partii mąki żytniej typ 720
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie przekroczenia dopuszczalnego poziomu ochratoksyny A w partii mąki żytniej razowej typ 2000