Produkcja pierwotna
Materiały
Wytyczne dotyczące ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny.2017-07-05-Przewodnik_produkcja_pierwotna.pdf 6.53MB Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego
Pięć_kroków_do_bezpieczniejszejuprawy_owoców_i_warzywpromocja_zdrowia_poprzez_zmniejszenie_ryzyka_skażenia_mikrobiologicznego.pdf 6.47MB Strategia nadzoru nad bezpieczeństwem żywności w obszarze owoców miękkich.
2016-07-08S_Strategia-nadzoru-nad-bezpieczenstwem-zywnosci.pdf 0.99MB Informacja dla podmiotów prowadzących działalność w zakresie produkcji pierwotnej produktów pochodzenia roślinnego i dostaw bezpośrednich
Informacja_dot_rejestracji_produkcji_pierwotnej.pdf 0.16MB Poradnik dla producentów rolnych prowadzących dostawy bezpośrednie, sprzedaż bezpośrednią, działalność marginalną, lokalną i ograniczoną, gospodarstwa agroturystyczne oraz oferujących produkty tradycyjne.
Poradnik_dla_producentow_rolnych_-_wydanie_II.pdf 5.17MB