W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Produkcja pierwotna

Materiały

Wytyczne dotyczące ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny.
2017-07-05-Przewodnik​_produkcja​_pierwotna.pdf 6.53MB
Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego
Pięć​_kroków​_do​_bezpieczniejszejuprawy​_owoców​_i​_warzywpromocja​_zdrowia​_poprzez​_zmniejszenie​_ryzyka​_skażenia​_mikrobiologicznego.pdf 6.47MB
Strategia nadzoru nad bezpieczeństwem żywności w obszarze owoców miękkich.
2016-07-08S​_Strategia-nadzoru-nad-bezpieczenstwem-zywnosci.pdf 0.99MB
Informacja dla podmiotów prowadzących działalność w zakresie produkcji pierwotnej produktów pochodzenia roślinnego i dostaw bezpośrednich
Informacja​_dot​_rejestracji​_produkcji​_pierwotnej.pdf 0.16MB
Poradnik dla producentów rolnych prowadzących dostawy bezpośrednie, sprzedaż bezpośrednią, działalność marginalną, lokalną i ograniczoną, gospodarstwa agroturystyczne oraz oferujących produkty tradycyjne.
Poradnik​_dla​_producentow​_rolnych​_-​_wydanie​_II.pdf 5.17MB
{"register":{"columns":[]}}