W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Pracownia Higieny Żywności i Żywienia

Pracownia Higieny Żywności i Żywienia wykonuje badania parametrów mikrobiologicznych i fizykochemicznych próbek żywności oraz próbek sanitarnych

Informacje dotyczące badań można uzyskać w Pracowni Higieny Żywności i Żywienia w godz. 730 - 1500 (tel. 16 624-24-40 wew. 40)

PRACOWNIA HIGIENY ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA PRZYJMUJE PRÓBKI ŻYWNOŚCIOWE DO BADAŃ MIKROBIOLOGICZNYCH OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU DO GODZ. 1200 PO WCZEŚNIEJSZYM UZGODNIENIU ZAKRESU BADAŃ.
TEL. 16 624-24-40 wew. 40

Zakres i metodyka badań ustalana jest z klientem indywidualnie.

Zlecenie badania przyjmowane jest w formie pisemnej, na formularzu dostępnym na naszej stronie.

Koszty badań naliczane są zgodnie z cennikiem obowiązującym w Oddziale Laboratoryjnym PSSE w Jarosławiu.

Odbiór wyników badań (po opłaceniu faktury):
- osobiście w Oddziale Laboratoryjnym (pokój 103),
- za pośrednictwem poczty

Materiały

ZLECENIE BADANIA
Zlecenie​_badania​_2024-09-02.pdf 0.27MB
Metody badań parametrów mikrobiologicznych próbek żywności oraz próbek środowiskowych z obszarów produkcji i obrotu żywnością stosowane w Pracowni Higieny Żywności i Żywienia
Metodyki​_badań​_PHŻiŻ​_.pdf 0.16MB
Ankieta
2022-07-01​_Ankieta.doc 0.03MB
Lista akredytowanych badań prowadzonych w ramach zakresu elastycznego do zakresu akredytacji nr AB 576
Lista​_nr​_6​_z​_dnia​_2024-08-16.pdf 0.80MB
{"register":{"columns":[]}}