W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Seminarium "Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania"

11.10.2022

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Kętrzynie informuje o bezpłatnym seminarium w temacie: "Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania" zorganizowanym przez Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych w Olsztynie

Informacje PIS

Seminarium zostanie przeprowadzone w dniu 26 października 2022r. o godzinie 1000 w Warmińsko - Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim przy Alei PIłsudkiego 7/9, 10-575 Olsztyn w sali nr 160 (I piętro). Przedsięwzięcie zostało objęte honorowym patronatem Wojewody Warmińsko Mazurskiego.

Zgloszenia ocób chętnych do udziału w seminarium (imię, nazwisko, nazwa firmy, telefon kontaktowy) prosimy nadsyłać do dnia 17 października 2022r. na jeden z n/w adresów:

lub numer fax: 89 521 33 25

Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń

 

Materiały

Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania
Seminarium-jakość​_handlowa​_mięsa.pdf 0.15MB
{"register":{"columns":[]}}