Seminarium "Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania"
11.10.2022
Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Kętrzynie informuje o bezpłatnym seminarium w temacie: "Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania" zorganizowanym przez Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych w Olsztynie
Seminarium zostanie przeprowadzone w dniu 26 października 2022r. o godzinie 1000 w Warmińsko - Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim przy Alei PIłsudkiego 7/9, 10-575 Olsztyn w sali nr 160 (I piętro). Przedsięwzięcie zostało objęte honorowym patronatem Wojewody Warmińsko Mazurskiego. Zgloszenia ocób chętnych do udziału w seminarium (imię, nazwisko, nazwa firmy, telefon kontaktowy) prosimy nadsyłać do dnia 17 października 2022r. na jeden z n/w adresów:
lub numer fax: 89 521 33 25 Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń |
Materiały
Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowaniaSeminarium-jakość_handlowa_mięsa.pdf 0.15MB