Dla klienta
-
Sekcja Higieny Komunalnej
-
Sekcja Higieny Żywności, Żywienia i Przedmiotów UżytkuZgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej wykorzystywać należy wnioski dotyczące: o zatwierdzenia zakładu i wpisu do rejestru zakładów; o wpisu do rejestru zakładów; o zmiany we wpisie do rejestru zakładów; o wykreślenia z rejestru zakładów. Wniosek powinien być podpisany przez osobę uprawnioną do reprezentowania firmy zgodnie z KRS.
-
Sekcja Higieny Dzieci i Młodzieży
-
Sekcja Epidemiologii
-
Sekcja Higieny Pracy
-
Sekcja Zapobiegawczego Nadzoru Sanitarnego