W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Pliki do pobrania

ZALECA SIĘ DOŁĄCZYĆ DO WNIOSKU NASTĘPUJĄCE DOKUMENTY:

- wynik badania wody,

- opinię kominiarską/protokół pomiarów wentylacji mechanicznej,

- tytuł prawny do lokalu,

- kserokopię dowodu rejestracyjnego pojazdu (w przypadku firmy transportowej/środka transportu)

- zalecane jest również dołączenie szkicu rozmieszczenia pomieszczeń w lokalu lub projektu technologicznego

Ponadto przedsiębiorca sektora spożywczego jest zobowiązany
DO OKAZANIA PROCEDUR OPRACOWANYCH NA PODSTAWIE ZASAD SYSTEMU HACCP (w trakcie czynności kontrolnych w zatwierdzanym obiekcie).

Materiały

Podanie o zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów
Podanie​_o​_zaświadczenie​_o​_wpisie​_do​_rejestru​_zakladów.doc 0.03MB
Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze zakładów 2021-04-30
Wniosek​_o​_dokonanie​_zmian​_w​_rejestrze​_zakładów.doc 0.04MB
Wniosek o wgląd do akt fotokopia
Wniosek​_o​_wgląd​_do​_akt​_fotokopia.docx 0.01MB
Wniosek o wpis zakładu do rejestru 2021-04-30
Wniosek​_o​_wpis​_zakładu​_do​_rejestru.doc 0.04MB
Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru 2021-04-30
Wniosek​_o​_wykreślenie​_zakładu​_z​_rejestru.doc 0.03MB
Wniosek o zatwierdzenie zakładu i o wpis do rejestru zakładów 2021-04-30
Wniosek​_o​_zatwiedzenie​_zakładu​_i​_o​_wpis​_do​_rejestru​_zakładów.doc 0.03MB
{"register":{"columns":[]}}