W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Szkolenie "Produkcja żywności w warunkach domowych – wymagania sanitarno-higieniczne"

30.10.2023

Napis: Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Makowie Mazowieckim zaprasza na szkolenie Produkcja żywności w warunkach domowych – wymagania sanitarno-higieniczne. Z lewej strony obrazek domku.

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Makowie Mazowieckim zaprasza osoby zainteresowane produkcją żywności w warunkach domowych do udziału w szkoleniu pt. „Produkcja żywności w warunkach domowych - wymagania sanitarno-higieniczne", które odbędzie się w dniu 17 listopada 2023 r. o godz. 09:00 w sali konferencyjnej Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Makowie Mazowieckim przy ul. Mickiewicza 31. Zgłoszenia kandydatów do udziału w szkoleniu proszę dokonać do dnia 10.11.2023 r. w oparciu o „Formularz zgłoszeniowy” - osobiście bądź na adres e-mail sekretariat.psse.makow@sanepid.gov.pl.

Materiały

Plakat - Szkolenie Produkcja żywności w warunkach domowych - wymagania sanitarno-higieniczne
Szkolenie​_Produkcja​_żywności​_w​_warunkach​_domowych​_wymagania​_sanitarno​_higieniczne.pdf 5.53MB
Karta zgłoszeniowa na szkolenie
KARTA​_ZGŁOSZENIOWA​_(1).odt 0.01MB
{"register":{"columns":[]}}