Szkolenie "Produkcja żywności w warunkach domowych – wymagania sanitarno-higieniczne"
30.10.2023
Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Makowie Mazowieckim zaprasza osoby zainteresowane produkcją żywności w warunkach domowych do udziału w szkoleniu pt. „Produkcja żywności w warunkach domowych - wymagania sanitarno-higieniczne", które odbędzie się w dniu 17 listopada 2023 r. o godz. 09:00 w sali konferencyjnej Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Makowie Mazowieckim przy ul. Mickiewicza 31. Zgłoszenia kandydatów do udziału w szkoleniu proszę dokonać do dnia 10.11.2023 r. w oparciu o „Formularz zgłoszeniowy” - osobiście bądź na adres e-mail sekretariat.psse.makow@sanepid.gov.pl.
Materiały
Plakat - Szkolenie Produkcja żywności w warunkach domowych - wymagania sanitarno-higieniczneSzkolenie_Produkcja_żywności_w_warunkach_domowych_wymagania_sanitarno_higieniczne.pdf 5.53MB Karta zgłoszeniowa na szkolenie
KARTA_ZGŁOSZENIOWA_(1).odt 0.01MB