INFORMACJE DLA ROLNIKÓW
Materiały
Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczania ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higienyZawiadomienie_Komisji_w_sprawie_wytycznych_dotyczących_ograniczania_ryzyka_mikrobiologicznego_w_odniesieniu_do_świeżych_owoców_i_warzyw_na_etapie_produkcji_podstawowej_poprzez_przestrzeganie_zasad_higieny.pdf 6.64MB Obowiązki i wytyczne postępowania dla przedsiębiorców branży żywnościowej w zakresie ochrony żywności przed skażeniem wirusami
Obowiązki_i_wytyczne_postępowania_dla_przedsiębiorców_branży_żywnościowej_w_zakresie_ochrony_żywności_przed_skażeniem_wirusami.doc 0.05MB Komunikat Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Starachowicach w związku z wejściem w życie ustawy z dnia 8 stycznia 2010r
Komunikat_Państwowego_Powiatowego_Inspektora_Sanitarnego_w_Starachowicach_w__związku_z_wejściem_w_życie_ustawy__z_dnia_8_stycznia_2010r.doc 0.04MB