W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

INFORMACJE DLA ROLNIKÓW

Materiały

Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczania ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny
Zawiadomienie​_Komisji​_w​_sprawie​_wytycznych​_dotyczących​_ograniczania​_ryzyka​_mikrobiologicznego​_w​_odniesieniu​_do​_świeżych​_owoców​_i​_warzyw​_na​_etapie​_produkcji​_podstawowej​_poprzez​_przestrzeganie​_zasad​_higieny.pdf 6.64MB
Obowiązki i wytyczne postępowania dla przedsiębiorców branży żywnościowej w zakresie ochrony żywności przed skażeniem wirusami
Obowiązki​_i​_wytyczne​_postępowania​_dla​_przedsiębiorców​_branży​_żywnościowej​_w​_zakresie​_ochrony​_żywności​_przed​_skażeniem​_wirusami.doc 0.05MB
Komunikat Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Starachowicach w związku z wejściem w życie ustawy z dnia 8 stycznia 2010r
Komunikat​_Państwowego​_Powiatowego​_Inspektora​_Sanitarnego​_w​_Starachowicach​_w​_​_związku​_z​_wejściem​_w​_życie​_ustawy​_​_z​_dnia​_8​_stycznia​_2010r.doc 0.04MB
{"register":{"columns":[]}}