W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Metale (składniki mineralne) w produktach spożywczych

Oddział Badań Fizykochemicznych

Wykonywane oznaczenie:
   Wapń AKREDYTOWANA
   Żelazo AKREDYTOWANA
   Miedź AKREDYTOWANA
   Cynk AKREDYTOWANA
   Magnez AKREDYTOWANA
   Sód AKREDYTOWANA
   Potas AKREDYTOWAN

Metoda badawcza: 
   Spektometria emisyjna, PB-126/LLF wydanie I z dnia 30.01.2023 (wapń)
   Płomieniowa absorpcyjna spektrometria atomowa, PB-127/LLF wydanie I z dnia 30.01.2023 (żelazo)
   Płomieniowa absorpcyjna spektrometria atomowa, Wydawnictwo Metodyczne PZH 1996 (miedź)
   Płomieniowa absorpcyjna spektrometria atomowa, Wydawnictwo Metodyczne PZH 1996 (cynk)
   Płomieniowa absorpcyjna spektrometria atomowa, PB-127/LLF wydanie I z dnia 30.01.2023 (magnez)
   Płomieniowa absorpcyjna spektrometria atomowa, PB-148/LLF wydanie I z dnia 30.01.2023 (sód)
   Płomieniowa absorpcyjna spektrometria atomowa, PB-148/LLF wydanie I z dnia 30.01.2023 (potas)

Materiał do badań: Środki spożywcze

{"register":{"columns":[]}}