W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Mikotoksyny i alkaloidy w produktach spożywczych

Oddział Badań Fizykochemicznych

Wykonywane oznaczenie:
   Aflatoksyna B1, Suma aflatoksyn B1, B2, G1, G2 AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: PN-EN 14123:2008  

 

Wykonywane oznaczenie:
   Ochratoksyna A AKREDYTOWANA 

Metoda badawcza: PN-EN 14132:2010; PN-EN 14133:2010

 

Wykonywane oznaczenie:
   Aflatoksyna M1 AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: PN-EN ISO 14501:2021  

 

Wykonywane oznaczenie:
   Deoksyniwalenolu (DON) AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: Wydawnictwo Metodyczne PZH2005 r.  

 

Wykonywane oznaczenie:
   Zearalenon AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: Wydawnictwo Metodyczne PZH2005 r.

 

Wykonywane oznaczenie:
   Fumonizyny B1, B2 AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: PN-EN 14352:2005

 

Wykonywane oznaczenie:
   Aflatoksyna B1 AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: Wydawnictwo Metodyczne PZH2005 r.

 

Wykonywane oznaczenie:
   Cytrynina AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: PB-103/LLF wydanie I z dnia 28.03.2023

 

Wykonywane oznaczenie:
   Alkaloidy sporyszu AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: PB-104/LLF wydanie I z dnia 28.03.2023

 

Wykonywane oznaczenie:
   Alkaloidy tropanowe AKREDYTOWANA

Metoda badawcza: PB-304/LLF wydanie I z dnia 28.03.2023

{"register":{"columns":[]}}