Bezpieczeństwo Żywności, Żywienia i Produktów Kosmetycznych
Materiały
Uwaga producenci żywności tradycyjnej i regionalnej!producenci_zywnoci_tradycyjnej_i_regionalnej.pdf 0.06MB Wniosek o wpis zakładu do rejestru
Zalacznik_nr_2-o_wpis.pdf 0.08MB Wniosek o zatwierdzenie zakładu i o wpis zakładu do rejestru
Zalacznik_nr_3-o_zatwierdzenie.pdf 0.08MB Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze
Zalacznik_nr_4-odokonanie_zmian.pdf 0.07MB Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru
Zalacznik_nr_5-o_wykrewlenie.pdf 0.08MB Wykaz rzeczoznawców z woj. łódzkiego
lista_rzeczoznawcow_20081124.pdf 0.13MB Informacja w sprawie procedury badania wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi w obiektach nowo uruchamianych oraz wykonywane w ramach obowiązującego w zakładzie systemu HACCP
hzz_proc_bad_wody_01_inf_woda_now_ob.pdf 0.06MB