W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Badania fizykochemiczne żywności

akredytowane:

  • zawartość azotanów – owoce warzywa i ich przetwory, w tym produkty dla małych dzieci,
  • zawartość azotanów i azotynów – mięso i przetwory mięsne, w tym produkty dla małych dzieci,
  • zawartość azotanów – ryby i produkty rybne,
  • pH – soki owocowe i warzywne
  • kwasowość miareczkowa – soki owocowe i warzywne
  • zawartość substancji obcych – przyprawy, orzechy, produkty zbożowe
  • obecność szkodników i ich pozostałości – produkty zbożowe

 

nieakredytowane:

  • znakowanie środków spożywczych opakowanych
  • badania sanitarne

 

nieakredytowane, objęte systemem zarządzania:

  • sucha masa
  • zawartość wody (wilgotność)
  • laseczka ziemniaczana
  • trwałość termostatowa
  • kwasowość miareczkowa
  • chlorek sodu

w środkach spożywczych

{"register":{"columns":[]}}