W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Badania mikrobiologiczne żywności

akredytowane:

  • obecność Salmonella spp.
  • obecność Listeria spp. i Listeria monocytogenes
  • obecność Gronkowców chorobotwórczych
  • liczba Escherichia coli β-glukoronidazo-dodatnich met. płytkową
  • liczba Listeria spp. i Listeria monocytogenes met. płytkową
  • liczba Enterobacteriaceae met. płytkową
  • liczba przypuszczalnych Bacillus cereus met. płytkową
  • liczba Gronkowców chorobotwórczych met. płytkową
  • ogólna liczba drobnoustrojów met. płytkową
  • badanie szczelności i trwałości konserw

w środkach spożywczych wskazanych w zakresie akredytacji AB 532

akredytowane:

  • obecność Salmonella spp. w próbkach środowiskowych z obszaru produkcji żywności i obrotu żywnością: w wymazach

 

nieakredytowane, objęte systemem zarządzania:

  • liczba bakterii redukujących siarczany(IV) rosnących w warunkach beztlenowych
  • liczba pleśni i drożdży
  • obecność innych drobnoustrojów chorobotwórczych w próbkach środowiskowych z obszaru produkcji żywności i obrotu żywnością: w wymazach
{"register":{"columns":[]}}