W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Badania sensoryczne żywności

akredytowane:

  • wyroby cukiernicze met. punktową
  • wyroby ciastkarskie metodą punktową
  • oleje i tłuszcze roślinne met. punktową
  • margaryny met. punktową
  • koncentraty spożywcze met. opisową i punktową
  • przetwory ziemniaczane met. opisową
  • konserwy rybne met. opisową
  • konserwy mięsne met. opisową
  • makarony met. opisową
  • pieczywo met. opisową
  • wyroby garmażeryjne met. opisową
  • mleko i przetwory mleczne met. opisową

 

nieakredytowane, objęte systemem zarządzania:

  • pozostałe grupy produktów spożywczych
{"register":{"columns":[]}}