Sekcja Nadzoru nad Bezpieczeństwem Żywności i Żywienia Załączniki (8) Pobierz plik: Wytyczne GHP, GMP, RHD, produkcja domowa Wytyczne_GHP,_GMP_-_RHD,_produkcja_domowa.pdf Rozmiar: 0.55MB Pobierz plik: Wytyczne w sprawie pobierania próbek wymazów sanitarnych w celu wykrycia Listeria monocytogenes Wytyczne_wymazy_Listeria.docx Rozmiar: 0.03MB Pobierz plik: Wniosek o zatwierdzenie i wpis zakładu do rejestru Wniosek_o_zatwierdzenie_i_wpis_zakładu_do_rejestru.doc Rozmiar: 0.04MB Pobierz plik: Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru Wniosek_o_wykreślenie_zakładu_z_rejestru.doc Rozmiar: 0.04MB Pobierz plik: Wniosek o wpis zakładu do rejestru Wniosek_o_wpis_zakładu_do_rejestru.doc Rozmiar: 0.04MB Pobierz plik: Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze Wniosek_o_dokonanie_zmian_w_rejestrze.doc Rozmiar: 0.04MB Pobierz plik: NOROWIRUSY - podstawowe informacje NOROWIRUSY.pdf Rozmiar: 0.35MB Pobierz plik: Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dot ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw Zawiadomienie_Komisji_w_sprawie_wytycznych_dot_ograniczenia_ryzyka_mikrobiologicznego_w_odniesieniu_do_świeżych_owoców_i_warzyw.pdf Rozmiar: 6.66MB Informacje o publikacji dokumentu Ostatnia modyfikacja: 17.05.2022 09:03 Piotr Jałoszyński Pierwsza publikacja: 30.10.2020 16:19 Piotr Jałoszyński