KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCH
26.04.2022
KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCH
Informujemy, iż prowadzony jest nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 17 maja 2011 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy
(DZ. U. z 2020 r. poz. 1048 i 2215)
Kurs odbędzie się w terminie: od 8 do 10 czerwca 2022 r.
Zgłoszenia i informacje dotyczące kursu:
nr tel.: 61 854 48 46
e-mail: oddzial.grzyboznawczy@wssepoznan.pl
formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie WSSE w Poznaniu pod adresem:
https://www.gov.pl/web/wsse-poznan/grzyby
(w zgłoszeniu należy podać: imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail)
LICZY SIĘ KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ
KOSZT KURSU: 1000 ZŁ.
czas trwania - 3 dni
KARTY ZGŁOSZEŃ NALEŻY PRZESYŁAĆ NAJPÓŹNIEJ DO DNIA 3 CZERWCA 2022 r.
ORGANIZATOR I MIEJSCE KURSU:
Motel Montana, Arleta Gray
ul. Wczasowa 7,
64-200 Karpicko
woj. wielkopolskie
nr. tel. (68) 347-15-02 lub 602 274 822
e-mail: montanakarpicko@gmail.com
WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE: co najmniej podstawowe (dawniej gimnazjalne)
Materiały
KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCHKurs_klasyfikatora_2022_-_informacja[876].pdf 0.32MB