Publikacje
Materiały
Smaki tradycji. Przepisy kulinarne młodych kucharzySmaki_tradycji_przepisy_kulinarne.pdf 6.61MB Do pobrania
Regionalnie,_oryginalnie,_pysznie!.pdf 5.39MB Najlepsze przepisy Ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
Przyprawione_młodością_i_tradycją.pdf 2.36MB Do pobrania
Regional_and_Traditional_Flavours.pdf 5.98MB Najlepsze przepisy Ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
Aromaty_tradycji.pdf 5.85MB Dziedzictwo smaku - najlepsze przepisy ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
MRiRW_II_edycja_net.pdf 4.10MB Apetyt na tradycję - najlepsze przepisy ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
MRiRW_I_edycja_net.pdf 4.13MB Tradycja w ujęciu młodych, czyli 50 najlepszych przepisów
Tradycja_w_ujęciu_młodych.pdf 8.25MB 43 wyróżnione przepisy kulinarne – okiem młodych kucharzy
43_wyróżnione_przepisy_kulinarne.pdf 7.06MB Smaki regionów – 50 przepisów konkursowych z zastosowaniem polskich produktów regionalnych
Smaki_regionów.pdf 2.88MB Produkty regionalne i tradycyjne – Przepisy kulinarne młodych kucharzy
Przepisy_kulinarne_młodych_kucharzy.pdf 6.36MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Ostatnia modyfikacja:
- 26.01.2023 11:36 Iwona Chromiak
- Pierwsza publikacja:
- 21.11.2018 11:27 Iwona Chromiak