Wytyczne szczegółowe
I.6.1–I.6.7 Interwencje w sektorze pszczelarskim
Wytyczne szczegółowe dla interwencji w sektorze pszczelarskim
I.7.1–I.7.6 Interwencje w sektorze owoców i warzyw
Wytyczne szczegółowe dla interwencji w sektorze owoców i warzyw
I.10.1.1 Inwestycje w gospodarstwach rolnych zwiększające konkurencyjność (dotacje)
I.10.2 Inwestycje w gospodarstwach rolnych w zakresie OZE i poprawy efektywności energetycznej
I.10.3 Inwestycje zapobiegające rozprzestrzenianiu się ASF
Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.10.3 Inwestycje zapobiegające rozprzestrzenianiu się ASF
I.10.4 Inwestycje przyczyniające się do ochrony środowiska i klimatu
I.10.5 Rozwój małych gospodarstw
Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.10.5 Rozwój małych gospodarstw
I.10.6.1 Rozwój współpracy w ramach łańcucha wartości (dotacja) - w gospodarstwie
Wytyczne w opracowaniu
I.10.7.1 Rozwój współpracy w ramach łańcucha wartości (dotacja) - poza gospodarstwem
Wytyczne w opracowaniu
I.10.8 Scalanie gruntów wraz z zagospodarowaniem poscaleniowym
Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.10.8 Scalanie gruntów wraz z zagospodarowaniem poscaleniowym
I.10.10 Infrastruktura na obszarach wiejskich oraz wdrożenie koncepcji inteligentnych wsi
I.10.15 Inwestycje poprawiające dobrostan bydła i świń
Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.10.15 Inwestycje poprawiające dobrostan bydła i świń
I.11 Premie dla młodych rolników
Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.11 Premie dla młodych rolników
I.13.1 LEADER/Rozwój Lokalny Kierowany przez Społeczność (RLKS)
- Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.13.1 LEADER/Rozwój Lokalny Kierowany przez Społeczność (RLKS) – komponent Wdrażanie LSR
- Wytyczne szczegółowe w zakresie przygotowania i realizacji projektów grantowych dla interwencji I.13.1 LEADER/Rozwój Lokalny Kierowany przez Społeczność (RLKS) – komponent Wdrażanie LSR
- Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.13.1 LEADER/Rozwój Lokalny Kierowany przez Społeczność (RLKS) – komponent Zarządzanie LSR
- Wytyczne w zakresie niektórych zasad dokonywania wyboru operacji lub grantobiorców przez lokalne grupy działania
I.13.2 Tworzenie i rozwój organizacji producentów i grup producentów rolnych
I.13.3 Promowanie, informowanie i marketing dotyczący żywności wytwarzanej w ramach systemów jakości żywności
I.13.4 Rozwój współpracy producentów w ramach systemów jakości żywności
I.13.5 Współpraca Grup Operacyjnych EPI
Wytyczne w opracowaniu
I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników
I.14.2 Kompleksowe doradztwo rolnicze
I.14.3 Doskonalenie zawodowe kadr doradczych
Instrumenty finansowe I.10.1.2, I.10.6.2, I.10.7.2, I.10.9
Wytyczne szczegółowe w zakresie wsparcia w formie instrumentów finansowych
Pomoc techniczna
|