W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Wytyczne w opiniowaniu

MRiRW udostępnia projekty wytycznych w ramach Planu Strategicznego dla Wspólnej Polityki Rolnej na lata 2023–2027.

Zapraszamy do zaopiniowania zamieszczonych wytycznych.

Projekty wytycznych horyzontalnych

Zasady ustalania kwoty dostępnych środków

Wytyczne w zakresie zasad ustalania kwoty dostępnych środków 

(uwagi można zgłaszać do 19.09.2024 r.) 

Projekty wytycznych szczegółowych

I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników 

Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników – moduł 2 Szkolenia profilowane dla rolników 

(uwagi można zgłaszać w terminie 14 dni od dnia udostępnienia)

I.13.4 Rozwój współpracy producentów w ramach systemów jakości żywności 

Wytyczne szczegółowe dla interwencji I. 13.4 Rozwój współpracy producentów w ramach systemów jakości żywności 

(uwagi można zgłaszać do 5 listopada 2024 r.)

Pomoc techniczna

Wytyczne szczegółowe w zakresie wdrażania pomocy technicznej (uwagi można zgłaszać do 1 października 2024 r.)

I.6.1–I.6.7 Interwencje w sektorze pszczelarskim

Wytyczne szczegółowe dla interwencji w sektorze pszczelarskim 

(uwagi można zgłaszać w terminie 7 dni od dnia udostępnienia)

I.13.5 Współpraca Grup Operacyjnych EPI

Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.13.5 Współpraca Grup Operacyjnych EPI 

(uwagi można zgłaszać w terminie 14 dni od dnia udostępnienia)

I.13.2 Tworzenie i rozwój organizacji producentów i grup producentów rolnych

Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.13.2 Tworzenie i rozwój organizacji producentów i grup producentów rolnych  

(uwagi można zgłaszać w terminie 14 dni od dnia udostępnienia)

I.13.3 Promowanie, informowanie i marketing dotyczący żywności wytwarzanej w ramach systemów jakości żywności

Wytyczne szczegółowe dla interwencji I.13.3 Promowanie, informowanie i marketing dotyczący żywności wytwarzanej w ramach systemów jakości żywności 

(uwagi można zgłaszać do 6 grudnia 2024 r.)

 

{"register":{"columns":[]}}